Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת גבינה עם ג'ל אננס ודובדבנים – נעמה ידגר

750 גבינה לבנה
1 שמנת מתוקה
2 חבילות פתי בר קלאסי
1 שמנת מתוקה
מעט חלב לקרם גבינה
ו3/4 כוס חלב לטבילת בסקוויטים
1 אינסטינט פודינג
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
גרידת לימון
מיץ לימון 2 כפות (טרי)
2 חבילות ג'לי בטעם פטל / תות
1 קופסת אננס
1 קופסת דובדבנים מיובשים

אופן ההכנה :
לסנן את האננס במסננת מנוזלים
בקערה :
להקציף שמנת עם מעט חלב להוסיף סוכר איסטינג פודינג לקרם יציב.
לקפל לתוך הקרם סוכר וניל גרידת לימון מיץ לימון טרי שמנת חמוצה ואת הגבינה להכניס לקערה בשלבים ולקפל בעדינות לקרם חלק
לסדר 3 שכבות של ביסקויטים טבולים בחלב מעל כל שכבת בסקויט להניח מהקרם
ולסיים בשכבה של בסקויטים
לסדר מעל את חתיכות האננס ולקשט בדובדבנים
את המים של הג'ל מוסיפה לכמות המים שצריכה להכנת הג"ל(יצא כוס וחצי מיי אננס השאר הוספתי מים מהברז הרתחתי והכנתי לפני הוראות יצרן.שפכתי את הג' ל על העוגה.

בשמחה ובאהבה …כן ירבו שמחות אמןןןןןןןןן