Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק וניל:
400 גרם קמח
160 גרם מחמאה רכה
80 גרם אבקת סוכר
1/2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
6 כפות מיץ תפוזים
כף פודינג וניל

לבצק שוקו:
350 גרם קמח
50 גרם קקאו
120 גרם אבקת סוכר
160 גרם מחמאה רכה
6 כפות מיץ תפוזים

אופן הכנה:
כל בצק מכינים בנפרד במיקסר. מכניסים את כל החומרים יחד ומערבבים לבצק רך.
מסדרים את הבצק הוניל על נייר אפייה לקוביה ומרדים מלבן גדול על הנייר אפייה.
גם בבצק השוקו עושים אותו דבר ואז הופכים את הבצק שוקו על הבצק וניל מגלגלים לרולדה
פורסים את הרולדה מרדדים קלות כל פרוסה ממלאים בשוקולד נוגט וסוגרים לאוזן המן ומהדקים.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך 35-40 דקות.
מקררים ומחסלים…

עוגיות שוקו וניל
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

130 מתכונים