Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

הבצק:
קילו קמח לבן
2 מרגרינה/חמאה סה"כ 400 גרם
1 כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 סוכר וניל
1 אבקת אפייה

המילוי:
2 כוסות אגוזי מלך טחונים.
חצי כוס סוכר
1 חלבון ביצה ( הלבן )
עוגיות מבצק פריך במילוי מתוק
הכנה :
1. בקערה לשים את הקמח, המרגרינה הרכה, הסוכר, מיץ התפוזים, סוכר הוניל ואבקת האפייה.
2. ללוש לבצק נעים ואם הבצק טיפה דביק זה לא נורא.
3. לחלק את הבצק ל- 4 כדורים, להכניס למקרר ולעטוף בניילון נצמד לשעה.
4. לערבב ביחד את האגוזים, הסוכר והחלבון.
5. לפתוח כל כדור בצק לעלה בעובי של 1 ס"מ, לחתוך באופן שווה למשולשים (בצורה שחותכים פיצה), למלא במילוי האגוזים ולגלגל.
6. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות.

עוגיות מבצק פריך במילוי מתוק
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים