Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

😊
1.
6 חלבונים L להקציף עם חצי כוס סוכר ליציב אך לא נוקשה שיהיה קל לקיפול
2.
6 חלמונים חצי כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים טרי
חצי כוס שמן
חצי כוס קמח מצה טחון-דק מאד
חצי כוס קמח תפוחי אדמה
שקית אבקת אפיה
חצי כוס אגוזים טחונים או קצוצים דק מאד
לערבב הכל
עכשיו נוסיף את קצף ביצים שלוש פעמים בצורת עטיפה
לצקת לתבנית מלבנית או 2 אנגלשקייק
עכשיו שתי אפשרויות או לגרד דק שוקולד מריר 100 גרם או לקשט מלמעלה עם שוקולד מריר טבעות קטנות
להכניס לתנור חם במצב טורבו בחום 180 בערך 40 דקות

באהבה ממני אסיה גילעדוב

עוגה עם אגוזים ושוקולד מריר כשרה לפסח
אסיה גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה גילעדוב

63 מתכונים