Share with:


בשרי

אופן הכנה

מנה טעימה, בריאה מושלמת לכל מצב

מרכיבים:
1/4 קילו חזה עוף טרי חתוך לרצועות דקות וקטנות
2 כפות שמן
1/2 חבילת ספגטי מס' 5 מבושלים
2 בצלים יבשים בינוניים חתוכים דק
1/4 כרוב לבן קצוץ דק
3 כפות צימוקים בהירים
1/2 כוס מים (לשמור מבישול הספטגי)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית כמון
1/2 כפית בהרט

ההכנה:
1. מבשלים את ספגטי לפי הוראות יצרן, עם 1/2 כף מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור במים.
מסננים ומשאירים להצטנן.
לשמור 1/2 כוס מי הבישול של הספגטי להמשך המתכון אחר כך

2. מחממים מחבת עמוקה ורחבה או סיר סוטאז' על אש בינונית עם 2 כפות שמן, מטגנים את הבצל הקצוץ עד לשקיפות.

3. מוסיפים את רצועות חזה העוף, מערבבים ומטגנים עד לשינוי צבע והתרככות נתחי העוף.

4. מוסיפים את התיבול, מערבבים ומבשלים עוד כ-2 דקות. מוסיפים את הכרוב הלבן, הצימוקים ומערבבים טוב.

5. מוסיפים את 1/2 כוס מי בישול הפסטה ששמרנו מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים קצת עם מכסה חצי סגור עד שנשאר מעט מים והם נספגו מעט גם במרכיבים.

6. מוסיפים את הפסטה המסוננת מערבבים טוב. סוגרים את האש, משאירים למנוחה קלה מערבבים שוב בזהירות ומגישים.

ספגטי עם נתחי עוף, בצל, כרוב וצימוקים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים