Share with:


צמחוני

אופן הכנה

סלט פסטה עם ירקות מטוגנים

מרכיבים:
1 חבילת פסטה בצורה שאוהבים
2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
2 חצילים חתוכים לקוביות קטנות
1 בצל יבש קצוץ
1/2 כוס עגבניות לחות מסוננות וחתוכות גס
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית פפריקה מתוקה
תרסיס שמן זית

ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ומסננים מהמים.

2. במחבת עם מרססים עם תרסיס שמן זית, ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את החצילים, הקישואים והעגבניות הלחות, התיבול, וממשיכים לטגן עד לשינוי צבע והתרככות הירקות. מסירים מהכיריים.

3. מעבירים את האטריות המסוננת לקערת ערבוב ומוסיפים את הירקות המטוגנים מהמחבת.
מערבבים הכל לאחידות, טועמים ומתקנים תיבול.
אגב, ניתן להוסיף קוביות גבינה בולגרית, או חתיכות גבינה קשה שאוהבים ולהפוך את המנה לסלט פסטה חלבי עם הירקות.

4. מגישים בכיף מנה אישית לצד מטבל או רוטב שאוהבים, או סלט ירקות טרי.

בתאבון

סלט פסטה עם ירקות מטוגנים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים