Share with:


פרווה

אופן הכנה

בין בישול לבישול מעמידים קינוח

להמיס על הגז בתוך סיר :
500 גרם שמנת צימחית כשהשמנת רותחת להוסיף 450 גרם שוקולד מריר..ולערבב עד להמסת השוקולד ולצנן מעט.
לסדר על תבנית התנור נילון נצמד ולשפוך מעל את השוקולד שיהיה שטוח ואחיד.להכניס למקפיא לשעתיים.בנתיים נכין את המילוי.
להקציף 2 שמנת צימחית ,2 כפות סוכר ,ובדרגה 2 כוסות קוקוס.להוציא מהמקפיא ..את המילוי לשים בשק זילוף ולפתוח פתח יחסית גדול.
למלא לאורך כל אורך השוקולד ולגלגל .2רולדות יוצאות.להחזיר למקפיא לשעה ולאחר מכן לצפות בקוקוס

שנה טובה ❤

סושי שוקולד פרווה …קל הכנה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

939 מתכונים