Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
1 ק"ג קמח שמרים
160 מ"ל שמן
150 גרם סוכר 3 ביצים Xl
360 מ"ל מים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
ביצה טרופה להברשה

למלית
1 וחצי קופסה ממרח שוקולד איגוזי לוז פרווה או כל ממרח שאתם רוצים
250 גרם איגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני

לסירופ סוכר
1כוס סוכר
1 כוס מים
חצי לימון

הכנה
שמים בקערת מיקסר עם וו לישה מעבדים יחד קמח, שמן, סוכר, ביצים, מים, מלח ותמצית וניל במשך כ-10 דקות – עד שמתקבל בצק , רך ומעט דביק..
מחלקים את הבצק ל 8 כדורים שווים כדור בידיים מקומחות, מעבירים לקערה מקומחת קלות, מכסים ומתפיחים במשך כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו..
מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי 3-4 מ"מ..
מורחים בנדיבות ממרח ומפזרים איגוזי מלך ומגלגלים ומרדדים עוד חלק וגם מורחים ממרח ומגלגלים .
לבסוף מגלגלים את שני הרולדות ומניחים בתבנית אינגליש קייק.
וככה ממשיכים עם כל הבצק.
מכסים את הרולדות ומתפיחים לעוד חצי שעה .
מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 30 דקות.

הכנת הסירופ
מבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק

מברישים על העוגות.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת 4 רולדות שמרים בריוש במילוי ממרח שוקולד אגוזי לוז פרווה_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

441 מתכונים