Share with:


בשרי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏ירדנה ג'נאח‏ ב- יום חמישי, 14 במאי 2020

❤קיצרתי תהליכים .בדרך כלל מטגנים את הבצל החציל בניפרד .

להכניס לתוך סיר רחב ושטוח
1 חציל חתוך לפרוסות
,2 בצל גדול לפרוסות
, 6 עגבניות פרוסות .

לטגן כ 20 דקות ולהוסיף
כף גדושה פפריקה מתוקה
כף רסק ..
3 כפות סוכר ,
כפית מלח
מיץ מלימון שלם סחוט

להוסיף חלקי עוף ולבשל לעוד 20 דקות .

כוס מים בסוף ולבשל בישול איטי.

תיקון טעמים בסוף עם לימון ,מלח ,וסוכר

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת תבשיל מדהים..אינגרייה עם עוף חמוץ מתוק
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

658 מתכונים