Share with:


פרווה

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏ירדנה ג'נאח‏ ב- יום ראשון, 15 ביולי 2018

לבצק :
2 כוסות קמח ,
כפית שמרים ,
רבע כוס שמן,
מים כוס
מלח בסוף ..אין צורך בהתפחה .
להדק על תבנית פאי נשלפת .לאפות על 180 מעלות עד להשחמה

לשקשוקה :
ראש שום כתוש וטרי
רבע כוס שמן
כף פפריקה מתוקה
2 כפות רסק
פלפל חריף
עגבניות שרי אדום וצהוב
פטריות טריות
קופסא תרד טרי

לבשל ולהוסיף לסירוגין מים עד להוצאת מתיקות הרסק

לשים כוס מים בסוף עד לרתיחה ולשבור ביצים .

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת שקשוקה פטריות ותרד בהגשה אחרת_מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

686 מתכונים