Share with:


אופן הכנה

3 ק"ג עגבניות
שמה במים רותחים
מקלפת. וחותכת לקוביות
שמה בסיר עם ראש שום 5 פלפלים חריפים
( עכשיו הפלפל חריף)
מבשלת על אש נמוכה
וכל פעם מועכת עד שנספגים
המים.
מכינה בצלחת – 5 כפות פפריקה
מתוקה
3 כפות פפריקה חריפה
כף מלח גדושה
שמן שיכסה את הפפריקה.
מערבבת הייטב.
שופכת על העגבניות
וממשיכה למעוך . בודקת
אם יש צבע יפה ואם חסר
פפריקה . מלח ושמן להוסיף מעט
לוקח זמן אך שווה
מכינה כמות ומחלקת לקופסאות
מקפיאה. לפי הצורך מוציאה.

מטבוחה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים