Share with:


פרווה בשרי

אופן הכנה

לחמניות באן שתמיד חששתי מלהכין ,אז בקלי קלות … 🙂

מילוי פרגית או כל דבר שעולה על טעמכם האישי

לבצק :
3 כוסות קמח
כפית שמרים יבשים
1שקית אבקת אפיה
רבע כוס שמן
רבע כוס סוכר
כפית מלח
1 ורבע כוסות מים חמים ..אם חסר מעט אפשר להוסיף

לעבד לבצק ולהתפיח כשעה .
להוריד אוויר ,ליצור לחמניות קטנות כי הן מתנפחות בסיר במתקן האדים .

כל לחמניה להניח על נייר אפיה ולהתפחה נוספת של חצי שעה .

להרתיח סיר מים יחד עם כף סויה ומעליו את המתקן ובזמן הרתיחה להניח על רשת המתקן את הלחמניות עם נייר האפיה .

10 דקות ויש לחמניות סוףףףף ❤

לחמניות באן
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

659 מתכונים