Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קילו קמח
כף וחצי שמרים
2 כפות שטוחות סוכר
כף שטוחה מלח
שקית אבקת אפייה
3 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן.

לערבב בקערה גדולה שמרים מים וסוכר
לכסות 20 דקות.

להוסיף קילו קמח, שמן, מלח וללוש הכל.
בצק מאוד דביק.
לכסות שיכפיל את נפחו.
להכין קערה עם:
פטרוזיליה, טימין, שום, שמיר, בצל מקורמל,
פלפל אנגלי גרוס גס, מעט מלח עבה זרעיי חמניה, קצח.
מה שבא לכן ❤❤❤

לחלק את הבצק ל 4 כיכרות,
לכל כיכר להעמיס טעמים שאתם אוהבים.
ללוש לעטוף הייטב את כל התוספות אל תוך הבצק,
לכסות לתת לו התפחה 20 דקות.
לחמם תנור
למרוח שמן זית בנדיבות על כל כיכר, לפזר מהתוספות,
ולאפות 200 מעלות עד להשחמה

לחם תבלינים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים