קערה 1
250 גרם שערות קדאיף מפוררות
100 גרם חמאה מומסת
מערבבים היטב
קערה 2
200 גרם ריקוטה
100 גרם פתיתי מוצרלה
100 גרם גבינה טוב טעם
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
לערבב הכל היטב
הכנה
לחלק לחצי את שערות הקדאיף
לשמן תבניות
לשים משערות הקדאיף בכל
תבנית ולהדק מעל לשים מהגבינות
ומעל שיהיה וב שערות קדאיף
200 מעלות
כ30 דקות
סירופ
חצי כוס סוכר
כוס מים
כפית ורדים
להרתיח כ10 דקות
כשהכנאפה מוכנה
להרטיב מהסירופ
ומעל לפזר פיסטוק קצוץ
נ.ב
אפשר להכין בתבנית עגולה