Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו חזה עוף טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
גבעולי סלרי
כף אבקת מרק
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל
2 כפות פירורי לחם
1 בצל מגורד

לרוטב:
רבע כוס שמן
3 כפות דבש
כפית חרדל
חצי כפית מלח
כוס מים רותחים
2 כפות מיץ לימון
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור

להכין את תערובת העוף ולמקרר לחצי שעה
להכין את הרוטב ולהוסיף את החומרים לרוטב ואת המים רותחים להנמיך את הגז ליצור קציצות ולהניח ברוטב לכסות ולבשל על אש קטנה 10 דקות להפוך את כדורי העוף להוסיף פטרוזיליה וסלרי לקציצות 2 גבעולים כולל העלים קצוץ דק ולרוטב רק עלים מ-2 גבעולים קצוץ ולבשל עוד 15 דקות ללא מכסה להרטיב את הקציצות ברוטב עם כף מדי פעם

כדורי עוף ברוטב דבש וחרדל
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים