Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 תפוחים בינוניים קלופים

לבלילה:

כוס קמח תופח

2 כפות מלאות סוכר

1 ביצה

3/4 כוס מיץ תפוזים / חלב

חצי כפית אבקת קינמון (לא חובה

אופן הכנה:

-חותכים את התפוחים הקלופים לפרוסות עגולות בעובי של עד חצי ס"מ (לא מומלץ לחתוך עבה יותר). קורצים באמצע בעזרת חותכן עגול קטן או פקק של בקבוק (ניתן להעזר גם בסכין) לקבלת צורה של טבעת.

-מערבבים את חומרי הבלילה בקערה עד לקבלת בלילה חלקה (מומלץ להשתמש במטרפה ידנית).

מחממים סיר קטן/בינוני בשמן עמוק (גובה השמן לפחות 3-4 ס"מ). טובלים כל טבעת תפוח בבלילה משני הצדדים וכשהשמן חם, מוסיפים בזהירות לשמן, מנמיכים לאש בינונית ומטגנים כדקה וחצי-שתיים מכל צד, עד להשחמה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

הערה: מומלץ לטגן עד 3-5 יחידות בכל פעם (זה תלוי בגודל הסיר, צריך שיהיה מקום לכולם לצוף מעל השמן).

הצעות להגשה: לפזר מעל אבקת סוכר, לערבב כף סוכר עם חצי כפית אבקת קינמון ולטבול משני הצדדים מיד לאחר הטיגון, לזלף מעל סירופ מייפל.

טבעות תפוחים בטמפורה_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים