Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון בקלי קלות ומינימום זמן

6 יחידות מלווח
2 שוקולד לבן של 200 גרם כל אחד
1/2 צנצנת של נוטלה
200 גרם פקאן בסוכר קצוצים
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
1 ביצה

הכנה
1) ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת קרם חלק
2) מכניסים את הנוטלה
ושוב מערבבים במהירות
3)מרדדים את המלווח קצת
4) מורחים בנדיבות את התערובת ומפזרים פקאן
5)מגלגלים לרולדה ושוב מגלגלים כמו חילזון
6)מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל20 דק עד להזבה

להגשה:
1)מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל וחלב
2)שמים בשקית זילוף
3)מניחים את המאפה בצלחת ,מזלפים את השמנת ומגישים

בצק מלוואח במילוי שוקולד לבן ונוטלה עם פקאן סוכר_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים