Share with:


בשרי

אופן הכנה

• 500 גרם בשר טחון טרי (בקר / עגל)
• 1 בצל גדול קצוץ דק
• 2 גזרים קצוצים קטן או מגוררים
• 3–4 שיני שום כתושות
• 3–4 כפות שמן
• 2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
וכפית בהרט
•5 עגבניות טחונות
• 1 כוס מים /
• כפית סוכר
• מלח, פלפל

👩🏻‍🍳 אופן הכנה
1 מחממים שמן בסיר, מטגנים בצל עד הזהבה.
2 מוסיפים גזר ומטגנים עוד כמה דקות.
3 מוסיפים שום ומערבבים.
4 מכניסים את הבשר הטחון ומפוררים עד שהוא מתבשל ומשחים מעט.
5 מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים דקה לפתיחת הטעם.
6 מוסיפים עגבניות מרוסקות, מים/ציר, סוכר, מלח, פלפל ותבלינים.
7 מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים לפחות שעה – יוצא סמיך ועמוק בטעם.
8 מגישים עם פסטה חמה.

❤️בולונז ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1214 מתכונים