שתי רולדות עם מילוי שונה
אחת עם שוקולד פיסטוק
והשניה עם תמרים ואגוזים
לבצק!!
200 גרם מחמאה
5 כוסות קמח מנופה
1אפיה
1סוכר וניל
חצי כוס שמן
ביצה אחת
1/2כוס מים
ארבע כפות סוכר
למלית 🌺
שוקולד נוטלה
חצי כוס פיסטוק
תחון דק ,
קופסת תמרים
אגוזים .
לקישוט
הפקת סוכר
אופן ההכנה
בקערת המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק ללוש. לבצק רך ונעים לחלק את הבצק לשניים לרדד לריבוע גדול למרוח שוקלד בנדיבות
לפזר פיסטוקים מעל לסגור לרולדה להניח על נייר אפיה ליצור צורה ,לחרוץ חריצים קטנים מעל הרולדה לפני האפייה
לאפות את הרולדות על חום 180 מעלות 35 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק כשהרולדות מכנות לפזר הפקת סוכר
מעל
בתיאבון סיגלית ימין