Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים…
8 בצלים בינוניים
כוס שמן
כפית מחוקה פלפל שחור
כפית מחוקה כורכום
כפית מחוקה תבלין כוזברה
2 כפות מחוקות מלח
כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
קילו בשר עוף טחון
חבילת פטרוזליה
4 כוסות מים
2 כוסות אורז בסמטי
קילו פולים מוקפאים

אופן ההכנה…
מקלפים את הבצלים וקוצצים אותם
מניחים אותם בסיר עם השמן והתבלינים ומטגנים אותם עד להזהבה ראשונית
מוסיפים לסיר את העוף הטחון ומטגנים אותו עם הבצלים על להבה נמוכה עוד כ15 דקות (מפוררים מידי פעם את העוף עם מזלג כדי שלא יתגבש לגוש)
טוחנים במעבד מזון את הפטרוזליה עם 2 כוסות מים(מתוך כמות המים של המתכון)
מוסיפים לסיר את מי הפטרוזליה ואת 2 כוסות המים הנותרים
מוסיפים את האורז והפולים ומערבבים היטב
מבשלים את התבשיל לאט ובסבלנות עד שכל הנוזלים יספגו בתבשיל

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

תבשיל בשר עוף טחון עם פולים פטרוזליה ואורז_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים