Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

קטגוריית פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות

מצרכים…
4 בצלים גדולים
2 קילו אסאדו ללא עצם חתוך לחתיכות יפות
1/2 כוס שמן (120 מ"ל)
2 ליטר מים (2.000 מ"ל)
1/2 כוס סילאן (120 מ"ל)
2 כפות רוטב סויה (30 מ"ל)
כף מחוקה מלח
כף מחוקה פפריקה מתוקה
1/2 כוס אוכמניות (65 גרם)

אופן ההכנה…
חותכים את הבצלים לרצועות ומניחים אותם בסיר יחד עם האסאדו ומטגנים אותם עם השמן כ10 דקות
מוסיפים את שאר המצרכים מלבד האוכמניות ומבשלים עד לריכוך כ3 שעות או עד שהבשר רך
(אם צריך מוסיפים מים וזמן בישול)
בסיום הבישול מפזרים מעל את האוכמניות
הערה – ניתן לקצר את זמן הבישול עם סיר לחץ

תבשיל אסאדו עם אוכמניות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

380 מתכונים