מחממים בפלטה לכבוד לשבת
כתוספת למרכז השולחן בליווי טחינה
מצרכים :
1 חציל בינוני
חצי כוס קמח לקימוח החציל
2 ביצים
פירורי לחם ושומשום
תבלינים :
מעט כמון,פלפל שחור,שום גבישי,מלח,
אופן הכנה:
קולים את החציל על גבי להבה גלויה בגז או בתנור בתוכנית גריל 220 מעלות
עד שהחציל מתרכך .
מקלפים את החציל
שמים במסננת עד להגרת כל הנוזלים
חותכים את החציל לרוחבו
ונקבל 2 חצאי חציל
נקמח את שני חצאי החציל
נטבול בביצה מתובלת
ופירורי לחם
מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד הזהבה .
בתאבון אסתי ❤️