Share with:


פרווה

אופן הכנה

מחממים בפלטה לכבוד לשבת
כתוספת למרכז השולחן בליווי טחינה

מצרכים :

1 חציל בינוני
חצי כוס קמח לקימוח החציל

2 ביצים

פירורי לחם ושומשום

תבלינים :
מעט כמון,פלפל שחור,שום גבישי,מלח,

אופן הכנה:
קולים את החציל על גבי להבה גלויה בגז או בתנור בתוכנית גריל 220 מעלות
עד שהחציל מתרכך .
מקלפים את החציל
שמים במסננת עד להגרת כל הנוזלים
חותכים את החציל לרוחבו
ונקבל 2 חצאי חציל
נקמח את שני חצאי החציל
נטבול בביצה מתובלת
ופירורי לחם
מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד הזהבה .

בתאבון אסתי ❤️

שניצל חציל קריספי 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

325 מתכונים