Share with:


בשרי

אופן הכנה

בלחם בפיתה או ברוטב.
בשר טחון בקר.ארבע שיניי שום כתושות.לפי טעמכם.
בצל גדול 1
תרד שטוף היטב ומיובש .כמות לפי טעמכם.
כף גדושה חרדל. ביצה גדולה 1
כף מיונז
מיץ לימון 4 כפות
תפוח אדמה בגודל בינוני פירורי לחם,
מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מעט פפריקה חריפה .כמון.
בקערה,הבשר בטחון,לגרד בצל,תפוח אדמה,להוסיף את הביצה ,תרד לקצוץ,להוסיף את התבלינים.את הפרורי לחם,או הלחם הרטוב והסחוט.לערבב היטב ! לסגור בנילון נצמד ולהניח במקרר חצי שעה שעה.לחמם מחבת עים שמן ליצור קציצות.אפשר גם צורה מאורכת כמו קבב,לטגן בשתיי הצדדים.טעים ומיתחסל מהר.
תבלו בתיבול שאתם אוהבים. ליפני שאתם מטגנים את כל הקציצות טגנו קציצה אחת.תיטעמו ושפרו טעמים אים צריך ..בתאבון❤😋