Share with:


פרווה

אופן הכנה

קציצות-
מבשלים את העדשים הירוקות בערך שעה,
מסננים מהמים, מועכים, מוסיפים ביצה, מלח, בצל מגורר, פלפל שחור, כמון וקמח חומוס.

מגלגלים לקציצות ואופים בתנור.

רוטב פטריות-
מאדים פטריות, מוסיפים מלח, כוס מים עם כפית לימון, מכינים רביכה של קמח ומים.
מכניסים את הקציצות לרוטב הפטריות ומבשלים עוד 5 דקות

קציצות עדשים ברוטב פטריות_מתכון של מלכי מוספי – מאסטר מתכונים
מלכי מוספיספר המתכונים של
מתכון של

מלכי מוספי

61 מתכונים