Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

קטגוריית קציצות
קטגוריית דגים
קטגוריית פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מתקבלות כ40 קציצות
תלוי בגודל שמכינים

מצרכים…
1.200 קילו דג סלמון נורבגי
חבילת בצל ירוק
חבילת כוסברה
2/3 כוס פירורי לחם או קמח מצה (65 גרם)
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס
כף מחוקה שום כתוש
כפית מחוקה מלח
כפית מחוקה כמון
כפית מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה
1/3 כוס שומשום (44 גרם)

אופן ההכנה…
שוטפים את הדג וטוחנים אותו
קוצצים דק את הבצל הירוק והכוזברה
מערבבים היטב את כל המצרכים ומניחים למנוחה (כמה שיותר) לספיחת טעמים
שמים בסיר קטן 2 כוסות שמן (480 מ"ל) ומחממים אותו
מכינים קציצות בגודל של פלאפל או בגודל אחר לפי טעמכם ומניחים אותם בזהירות בשמן
מטגנים את הקציצות בחום בינוני עד הזהבה
מעבירים אותן לנייר מטבח סופג לפני שמחסלים הכל!
ניתן לשפד יחד כמה קציצות ולהגישן מעל תוספת לחגיגה קולינרית מושלמת
בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

קציצות טעימות של דג סלמון_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

380 מתכונים