את המתכון קיבלתי מחברתי הבשלנית האלופה ירדנה ג'נאח ישר אלכם.
קציצות חזה עוף 🙂
מצרכים:
1/2 ק"ג חזה עוף טחון (שניצל ) צרור פטרוזיליה,
צרור כוסברה,
1 בצל גדול,
2 ביצים,
2 תפוחי אדמה ,
1/2 כוס פירורי לחם,
1 חלבון (את החלמון לשמור בצד )
1/4 כפית כורכום,
1/4כפית בהרט.
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה :
1. להרתיח את התפוחי אדמה והביצים ולרסק לפירה.
2. לקצוץ בסלייסר או במעבד מזון .: פטרוזיליה כוסברה ובצל .לערבב הכל יחד.
3. להוסיף את הפירורי לחם והתבלינים .
4. ליצור קציצות בצורת קבב לצפות בחלמון ולטגן במעט שמן.
בהצלחה ❤