Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר בקר טחון
רבע כוס סודה מוגזת
2 כפות שמן
בצל אחד מטוגן
פיטרוזליה קצוצה טרי
בצל מגורד טרי
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם לא מוזהבים רגיל אם לא לסחוט 2 פרוסות
לתבל או קמח מצה
מלח פלפל שחור גרוס
רבע כפית כרכום
רבע כפית ראס דלחנות תבלין לקציצות
לגרד אגוז מוסקט מעט
לתת מנוחה 20דקות
להכין רוטב
לגרד 7 עגבניות בסיר עם 8 שיני שום חתוכים להוסיף 5 כפות שמן לשים פלפל ירוק חריף חתוך ואפשר גם פלפל חריף יבש להתחיל לבשל ולערבב מידי פעם כמו הכנה למטבוחה אחרי חצי שעה לתבל מלח 2 כפות סוכר כף פפריקה חצי כפית כמון ונגיעת קינמון כף גדושה רסק עגבניות לערבב ולהוסיף 1/2 כוס מים ולהתחיל לסדר קציצות בעזרת ידיים רטובות מעל לנענע את הסיר לכסות ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ20 דקות לא יותר…

קציצות בשר ארגוב
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים