Share with:


חלבי

אופן הכנה

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Tuesday, May 26, 2020

המילוי לקישים ,

לבצק לחצו על הקישור מתחת

בצק לקישים או תחתית לפשטידה . (ניתן להקפיא ) _ ירדנה ג'נאח

: למילוי :

לטגן במעט שמן או להרתיח ולסנן 1 תפוחי אדמה , 1 בטטה חתוכים לקוביות , סלסלת פטריות טריות חתוכים ומטוגנים , 2 בצלים גדולים חתוכים ומטוגנים .

לבלילת הקיש :

1 שמנת לבישול ..3 ביצים , חופן גבינה צהובה , חצי קוטג, מעט בולגרית , רבע שמנת חמוצה , מלח , פלפל שחור , וקורט אגוז מוסקט.(בלילה אין חוקים תתפרעו עם גבינות ) לכל בלילה הוספתי בקיש אחד מיקס מטוגנים .באחרים : 1 בטטה ותפוחי אדמה, 1 פטריות , 1 קיש בצל ולאחרון שנשאר בלילה הוספצי תירס . קורט תימין או בזיליקום יכול להוסיף המון וגבינה צהובה מעל מגורדת ממש מעט .

 ❤ תעזרו בסרטון

.180 מעלות כ30-40 דקות .בהצלחה ❤

הקלו …על עצמכם ותכינו בצק לקישים או תחתית לפשטידה . (ניתן להקפיא ) בתוך מיקסר עם וו גיטרה לערבל : 3 כוסות קמח (חד פעמי לשתיה חמה ) כפית מלח , 200 גרם חמאה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות ,וכפית מלח לערבל לבצק חולי בפולסים קצרים ולהוסיף 1 ביצה שלמה וחלמון .עם יבש ניתן להוסיף כף חלב .לבצק חלק .לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר או למקפיא .הכפלתי כמויות לכבוד שבועות ..❤

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת קישים ומילוי לקישים_ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים