Share with:


צמחוני

אופן הכנה

לקובה
400 גרם סולת
כוס 1/4 מים
2 כפיות שמן
2 כפיות מלח

למילוי
1 קופסת פטריות קצוצות שימורים או טריים
1 בצל קצוץ
2 כפות אבקת פטריות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף דבש

לרוטב
1 בצל
1/2 גמבה
1 כוס גזר גמדי
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות אבקת פטריות
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אגוז מוסקט

אופן הכנת הסולת
1) שמים בקערה את הסולת ומלח ואת כל השאר ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ושמים בצד לחצי שעה?? עד לספיגת המים

הכנת המלית
1)מטגנים את הבצל עם הפטריות עם להזהבה ומכניסים את כל שאר החומרים ולעוד כמה דקות על הגז
2)שמים בכף היד קצת תערובת של סולת ובמרכז מניחים קצת תערובת של המילית וסוגרים ומניחים בצד
3) מטגנים אותם בשמן עמוק

הכנת הרוטב
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומוסיפים את הרסק ותבלינים , ומוסיפים
את הגזר ואת הקובה ומים לפי הצורך ומבשלים כ שעה וחצי על אש נמוכה
מפזרים כוסברה קצוצה ואפשר להגיש

בהצלחה ובתאבון
Jacqueline fadelon

קובה סולת במילוי פטריות מטוגנת ומבושלת ברוטב עגבניות עם גזר גמדי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים