מצרכים :
1 שקית פרחי ברוקולי
קפואים
לבשל במים רותחים
3 דקות ולסנן .
1 כף שמן לשימון התבנית
4 כפות פירורי לחם
2 שמנת מתוקה
3 ביצים L
1 כוס גבינה צהובה מגוררת
מעט פלפל לבן
קמצוץ מלח
מעט אגוז מוסקט
אופן הכנה:
לשמן תבנית חד פעמית בינונית
מפזרים את פירורי לחם בצורה אחידה .
ומעל הפירורים מסדרים את פרחי הברוקולי .
לערבב בכף בקערה נפרדת את הביצים .שמנת מתוקה.גבינה צהובה. מלח.פלפל.אגוז מוסקט
ולצקת את כל התערובת מעל הברוקולי
מכניסים לתנור מחומם מראש 180 מעלות כ 45 דקות או עד הזהבה קלה .
בתאבון אסתי זוהר
קרדיט לחיה ❤️