Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
שלוש וחצי כוסות קמח
כפית שמרים ‏יבשים
חצי כוס סוכר
ביצה אחת
200 גרם מחמאה
כפית מלח
חצי כוס מים
‏כפית תמצית וניל

מלית
‏כוס ‏פרג טרי
כוס אגוזים
כוס ‏ביסקוויטים לוטוס ‏שרול ‏לטחון דק
גרדת לימון מלימון
כוס צימוקים/ לא חובה ,
כוס מים
חצי כוס סוכר

‏לציפוי,!!
‏חלמון אחד ‏עם כפית מים ‏מערבב
,‏
הכנת המלית
בסיר קטן על הגז ‏נסים כוס מים ‏סוכר ‏להביא לרתיחה להוריד מהאש להוסיף ‏פרג את האגוזים‏ צימוקים ‏ביסקוויטים ‏ לוטוס ,גרדת לימון ,לערבב ‏להניח בצד להתקרר
,
‏אופן הכנה
‏בקערת המיקסר ‏לשים ‏מחמאה ‏סוכר תמצית וניל ‏מלח לערבב עד שנוצר קרם,‏ להסיף ביצה לערבב להסיף קמח כפית שמרים ‏ומים ללוש ‏לבצק רך ונעים ‏לעטוף ‏בניילון נצמד ‏לשים במקרר ‏20 דקות ‏ ‏לא צריך ‏להתפיח ‏הבצק לא תופח לחלק את הבצק לשנים לרדד למרוח ‏מילת לסגור לרולדה למרוח חלמון ‏מעל הרולדה ‏לקחת מזלג לעשות צורה ‏בעזרת סכין לעשות חריצים מעל הרולדה ‏לא עד הסוף ‏לאפות על חום 180 מעלות 30 דקות לבדוק ‏בתאבון

פרסבורגר ‏פרג אגוזים צימוקים …‏מתכון מנצח שלי_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים