Share with:


ללא גלוטן חלבי

אופן הכנה

 

קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה
קטגוריית ללא גלוטן

שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מתקבלות 18 יחידות – תלוי בגודל החטיף
מצרכים לחטיף נוגט…
70 גרם שוקולד לבן
70 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן קוקוס או שמן רגיל (45 מ"ל)
כוס אבקת נוגט (120 גרם)
1/2 כוס אבקת שקדים (45 גרם)

אופן ההכנה…
בבן מרי מימיסים את השוקולדים יחד עם השמן עד לאיחוד
מוסיפים את אבקת הנוגט ואת אבקת השקדים ומערבבים
משאירים את המסה בבן מרי עוד כ2 דקות ומערבבים כדי שהיא תהיה חמימה ונוחה למזיגה
ממלאים את המסה בתבנית היעודית כשהיא על גבי משטח
מטיחים את המשטח עם התבנית בעדינות על גבי השיש כדי שכל החריצים ימולאו במסה
מקפיאים לפני חילוץ
מאחסנים את החטיפים במקרר עד להגשה

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

פרחי נוגט ללא אפיה וללא גלוטן _מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

384 מתכונים