Share with:


בשרי

אופן הכנה

קטגוריית עופות
קטגוריות פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות

מצרכים למשרה…
נתח של חזה הודו נקבה טרי
כוס מים רותחים (240 מ"ל)
כפית מחוקה מלח
2 כפיות מחוקות פפריקה מרוקאית בשמן
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית שום גבישי
1/3 כוס שמן (80 מ"ל)

אופן ההכנה …
שוטפים את נתח החזה ומניחים אותו בקערה
מוסיפים לו את שאר מצרכי המשרה ומערבבים היטב
כל 1/2 שעה לוקחים כף ויוצקים מהמשרה על כל נתח העוף
מניחים את הנתח מכוסה במקרר למשך הלילה וכל פעם יוצקים מעל הנתח מהמשרה (כל זמן שערים כמובן)
מצרכים לציפוי הנתח…
1/4 כוס שמן (60 מ"ל)
1/4 כוס סילאן (60 מ"ל)
1/4 כוס רוטב טריאקי (60 מ"ל)
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה…
מוציאים את הנתח מהמשרה ומניחים אותו במסננת כדי לסנן אותו מנוזלים
מניחים את הנתח בתבנית שטוחה ומורחים עליו היטב את מצרכי הציפוי לאחר שערבבנו אותם היטב
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים כ60 דקות על חום של 160 מעלות
מורידים את נייר הכסף ומעלים את הטמפרטורה ל200 מעלות ואופים את הפסטרמה עוד 10 דקות
מעבירים את הפסטרמה לצלחת הגשה ופורסים אותה לאחר שהיא הצטננה לגמרי

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

פסטרמה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים