Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 פילה סלמון ( כ 6 מנות )
4 שיני שום פרוסות
3 כפות סוכר חום דמררה
6 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
מעט מלח
1 ענף בצל ירוק חתוך לעיגולים
כף שומשום
רבע כוס שמןקנולה – וכן חייב שמן !!!
רבע כפית טימין
מעט גינג'ר למי שאוהב ורצוי!!! אופן ההכנה:
1
. בקערה לערבב את כל חומרי המשרה היטב ,להניח את הדגים כ – חצי שעה במקרר ,לדאוג מדי פעם להפוך את הדגים
2. מניחים את הדג על תבנית אפייה שמצופת בנייר כסף. ויוצקים את המרינדה על הדג מי שרוצא מפזר מעל תערובת של עשבי תיבול יבשים..
3. מכסים בנייר אפייה. (כן זה הדרך לשמור שהדג לא ישרף )
4. את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-15 דקות.
5. לאחר כ – 15 דקות מסירים את נייר האפייה ואופים עד שמתקבל צבע זהוב קרמלי
6. מסדרים את הדגים על קערת הגשה ומפזרים מעל מעט בצל ירוק קצוץ ושומשום

בתאבון.

פילה סלמון ברוטב טריאקי_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

170 מתכונים