| 1 בצל חתוך לפלחים | |
| 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות | |
| 150 גרם פטריות שמפיניון | |
| 1 חבילת ערמונים | |
| 1 פלפל צ'ילי טרי חתוך לעיגולים | |
| 2 כפות רוטב טריאקי | |
| 1 כף וחצי כף סילאן | |
| 2 כפות רוטב טריאקי | |
| 1/2 כפית פלפל שחור גרוס | |
| מלח לפי הטעם | |
| לפיזור: | |
| חופן צנוברים | |
| 2 כפיות שומשום קלוי | 
1) מטגנים את הבצל ל 2 דק
2) מכניסים את הבטטה , פלפל צ'ילי וערמונים ואת כל השאר מערבבים
3) מוסיפים את הפיטריות רק שהבטטה מבושלת ועוד כמה דק על הגז וזה מוכן
4) מפזרים צנוברים ושומשום ואפשר להגיש