10 תפוחי גראנד (החמוצים) קלופים וטחונים גס או חתוכים לקוביות .
לערבב עם כוס סוכר ולבשל על מחבת כ15 דקות .
להוסיף 50 גרם חמאה
1/2 כוס מים מעורבבים עם 2 כפות קורנפלור ולבשל עד לצימצום הנוזלים.
להוסיף לקראת סוף הבישול :
כפית קינמון,
כוס,צימוקים,
כוס אגוזי מלך שבורים
לצנן.
לבצק :
4 כוסות קמח
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
כף שמנת חמוצה .
להכניס את הבצק למקרר לשעה עטוף בנילון ניצמד.לסדר על תבנית תחתית ודפנות למלא בתערובת התפוחים ומעל מסכה מהבצק.170 מעלות עד להשחמה קלה .לפזר אבקת סוכר.