| קערה 1 - לפאי: | |
| 200 גרם מחמאה | |
| 1 שקית אבקת סוכר (כוס ) | |
| 2 כוסות קמח מנופה רגיל | |
| לערבב עם וו גיטרה ולהוסיף 1 ביצה עד לבצק נעים | |
| . | |
| קערה 2 - לשוקולד : בקערת זכוכית להמיס : | |
| 200 גרם שוקולד מריר | |
| חצי שמנת צמחית | |
| 25 גרם מחמאה | |
| לערבב היטב ידני ולהוסיף חצי כוס סוכר ושתי ביצים במהירות |
קערה 1 – להכניס למקרר ולעטוף בנילון נצמד לשעה
להוציא ולסדר על תבנית פאי 24,26 נשלפת
בעזרת שתי ניירות אפיה
להכניס למקרר עד להכנת השוקולד בקערה 2 :
לשפוך את הבלילה שבערה 2 לתבנית הפאי-קערה 1
לאפות על 180 מעלות כ-20 דקות
לפאי אישי : רינגים קטן .
