Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
בכוס ח.פ קר שקופה
2 תבניות אינגליש
או תבנית רינג קוטר 22

בקערת המקסר
3 חלבונים L
1/2 חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל

קערה נפרדת :
3 חלמונים
1/2 חצי כוס סוכר
1/2 חצי כוס מיץ תפוזים
1/2 חצי כוס שמן
1 כפית מגרידת תפוז/לימון
קערה נוספת:
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה :
את החלבונים
להקציף היטב ולהוסיף בהדרגה
חצי כוס סוכר + סוכר וניל
לאחר הקצפה מוסיפים
חצי כוס שמן ואת ו- 3 חלמונים
וחצי כוס מיץ תפוזים
מעט גרידת תפוז או לימון

מוסיפים את קמח לסירוגין אבקת אפיה ומערבבים בתנועות עטיפה .
משמנים 2 תבנית אינגליש קייק ויוצקים את הבלילה
בצורה שווה
או יוצקים לתוך תבנית רינג קטנה .
אופים בחום בנוני עד שקיסם יוצא יבש ! בערך 30-35 דקות

בהצלחה אסתי

עוגת תפוזים רכה 👌_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

305 מתכונים