Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
תבנית נון סטיק קוטר 22 סנטימטר משומנת ומקומחת
מדליקים תנור לחום של 160 מעלות
שחר שולמית – מידות אוניברסליות

מצרכים…
3 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
סוכר וניל
כוס שמן (240 מ"ל)
¼1 כוסות מיץ תפוזים (300 מ"ל)
כוס קוקוס (90 גרם)
2 כוסות קמח (280 גרם)
קורט מלח
אבקת אפיה (10 גרם)
3 כפות קקאו (30 גרם)

אופן ההכנה…
בקערת המיקסר מקציפים במהירות בינונית את הביצים עם הסוכרים מספר דקות עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם (מלבד הקקאו) ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים לתבנית מחצית מהמסה
מוסיפים לחצי השני שבקערת המיקסר את הקקאו ומקציפים עד לאיחוד
יוצקים את המסה החומה על המסה הבהירה ומערבבים מעט למראה משויש
אופים כ50 דקות או עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם קיסם)

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת שיש תפוזים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

380 מתכונים