Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
הערה – ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה
תבנית נון סטיק קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת
מדליקים תנור לחום של 160 מעלות

מצרכים לעוגה…
3 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
כוס שמן (210 גרם)
כוס קוקוס (90 גרם)
1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל (60 גרם)
כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
½1 כוסות קמח תופח (210 גרם)
מצרכים לתוספת חלווה…
1/2 כוס ממרח חלווה
1/3 כוס קקאו (47 גרם)
1/3 כוס קמח תופח (47 גרם)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס (55 גרם)
כוס מהמסה של העוגה

אופן הכנת העוגה…
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את פעולת המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד

אופן הכנת התוספת…
מערבבים היטב בקערה את ממרח החלווה עם הקקאו והקמח
מוסיפים למסה את אגוזי הפקאן
מוסיפים למסה כוס מהבלילה של העוגה ומערבבים היטב
יוצקים לתבנית את בלילת העוגה
מפזרים מעל הבלילה את התוספת של חלוות השוקולד ויוצרים עם כפית מראה של שיש
אופים את העוגה בין 50 ל60 דקות או עד שהיא מוכנה

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגת שיש בחושה עם חלוות שוקולד_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים