Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריות עוגות בחושות
קטגוריית מאפינס
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית נון סטיק קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת
מחממים תנור לחום של 160 מעלות
הערה – ניתן להכין מהבלילה מאפינס במקום עוגה

מצרכים…
5 ביצים גודל לארג'
כוס סוכר (200 גרם)
3/4 כוס שמן (160 גרם)
1/2 כוס דבש (143 גרם)
כף מחוקה קפה נמס מגורען
1/2 כוס קוקוס (45 גרם)
1/2 כוס קקאו (70 גרם)
2 כוסות קמח (280 גרם)
אבקת אפיה (10 גרם)
כוס שקדים פרוסים (100 גרם)

אופן ההכנה…
בקערת המיקסר מקציפים במהירות גבוהה את הביצים עם הסוכר עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים את העוגה כ50 דקות או עד הזהבה

בהצלחה
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגת שוקולד דבש _מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים