Share with:


אופן הכנה

להצלחת העוגה
השתמשו בכוס חד פעמית לשתייה חמה.
נפו את הקמח לפני השימוש!
חשוב להשתמש בביצים בטמפרטורת החדר.
הימנעו מערבוב יתר! עירבוב יתר יגרום לעוגה לצאת דחוסה..
לפני הכניסה לתנור, חבטו בתבנית פעמיים על השיש.
אפשר לוותר על הקוקוס ולצפות רק בשוקולד, או לפדר באבקת סוכר וסוכריות.

מצרכים:
1 כוס שוקולית
1 כוס סוכר
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס שמן
1 ורבע כוס קמח
4 ביצים בגודל L (בטמפרטורת החדר)
שקית אבקת אפייה,
1 כפית תמצית וניל

הכנה:
בקערה, ערבבו את כל החומרים בעזרת מטרפה או מיקסר ידני. אפו ב: 180 מעלות במשך 35 עד 40 דקות.
כל תנור מתנהג אחרת

ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר, חצי מיכל שמנת מתוקה. המסה: המיסו במיקרוגל בפולסים קצרים ומרחו על העוגה בעודה חמה.

גודל התבנית: 26 ס"מ 😋