Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס:
6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר מגורד
6 כפות גדושות קמח
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל

לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג שוקולד לבן
1 כוס חלב

אופן הכנה:
מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל.
מנמיכים מיקסר מוסיפים בהדרגה חלמונים, שמן.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, קוקוס, אבקת אפייה ושוקולד מגורד.
מוסיפים בהדרגה לקצף בתנועות עטיפה ואז את המיץ תפוזים.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ40 דקות. מצננים את
העוגה.
מצפים בקרם ומקשטים
עם שוקולד חלב. אני קישטתי בזילוף קרם קרמל

עוגת קוקוס ושוקולד עם קרם שוקולד לבן
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים