Share with:


חלבי

אופן הכנה

10 ביצים
300 גרם סוכר
מעט קליפת לימון מגורדת
1 שקית סוכר וניל
150 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
150 גרם מרגרינה

למילוי :
250 גרם חמאה
1 כף אבקת סוכר
80 גרם קוקוס
1 כפית רום
3 כפיות קקאו
2 כפות ריבת תות
1 כפית ליקר אגוזים או שוקו
חצי ספל יין לבן
3 פרוסות אננס
2 כפות ריבת מישמש

לקישוט :
פרוסות אננס
מעט קוקוס
סוכריות
ג'לי (לא הכרחי )
בכל פרוסה כ-400 קלוריות .

להקציף את הסוכר והביצים בלי מעל אדים . לקרר רבע מהכמות . את היתר לערבב עם קליפת לימון , סוכר וניל , קמח קורנפלור ושומן מומס .
לצקת לתבנית קפיצית מרופדת בנייר פרגמנט . לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 170 מעלות ל35 דקות . להפוך על רשת ולקרר .
למילוי : לבחוש את המחאה ואבקת הסוכר לתערובת קצפית . להוסיף בהדרגה את תערובת הביצים שנותרה .
לחלק את הקרם לשני חלקים . לחלק אחד להוסיף 50 גרם קוקוס ורום . לחלק השני להוסיף קקאו , ריבה ומעט ליקר .
לחתוך את הטורט לשלוש שכבות . להרטיב את השכבה התחתונה ביין . למרוח בריבת מימש ולהניח פרוסות אננס .
להרטיב את השכבה השנייה ביין ולמרוח קרם קוקוס (שמור 3 כפות מהקרם) .

למרוח קרם שוקולד על השכבה השלישית ועל השוליים .
לקשט עם קוקוס בשוליים

עוגת קוקוס ואננס
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים