Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
שתים וחצי כוסות קמח
כוס מיץ תפוזים
1סוכר וניל
1 אפיה
חצי כוס ‏אגוזי לוז
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים גס

‏אופן ההכנה
‏להקציף ביצים שלמות עם סוכר סוכר וניל ‏לקצף בהיר ‏להוסיף שמן ‏בהדרגה מיץ תפוזים קמח עם אבקת אפיה לערבב טוב ‏לצקת לתבנית משומנת מספר 26 לפזר מעל חצי כוס ‏אגוזי לוז חצי כוס אגוזי מלך לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 40 דקות ‏כשהעוגה מוכנה לשפוך סירופ׳ בנדיבות מעל העוגה ‏

בהצלחה סיגלית ימין

עוגת מייפל
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים