שולמית שחר…מיגות אוניברסליות
גודל תבנית עגולה 24 ס"מ או תבנית קוגלהוף…
2 כוסות (280 גרם) קמח תופח מאליו
חצי כוס (100 גרם) סוכר חום דמררה
חצי כוס ( 100 גרם) סוכר לבן
קורט מלח
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3 ביצים בגודל L
כפית תמצית וניל
4 כפות סירופ מייפל איכותי
400 גרם יוגורט
כוס וחצי (150 גרם) אגוזי מלך קצוצים
ציפוי לאחר האפייה…
ריבת חלב מדוללת עם חלב …היחס הוא 25% חלב 75% ריבת חלב
אופן ההכנה…
במיקסר עם וו הקצפה לערבב את הקמח…הסוכרים הוניל המלח והחמאה עד לבצק פרורי…להוסיף ביצים..להוסיף מייפל יוגורט ואגוזים לאחד מסה ולצקת לתבנית הרצויה …[לשמן תבנית]
לאפות בחום בנוני נמוך כ45 דקות עד להזהבה…ולצפות את כל העוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור…
בתאבון😋