Share with:


פרווה

אופן הכנה

לטגן בסיר עם מעט שמן 1 בצל 1קישוא 1 גזר 1תפוחי אדמה 1 בטטה 1 גמבה ופלפל 1 מכל צבע לחתוך לקוביות ולאדות כ20 דקות …כפית מלח כפית פלפל שחור ,כפית קארי (תבלין הודי שעושה את כל המנה).לשטוף היטב 3 כוסות אורז ולהכניס לסיר עם הירקות ….טיגון קל ולמלא ב4 וחצי כוסות מים עד לבישול מלא.להרתית עלי כרוב שלמים כ10 דקות עם מים ופרוסת לימון וכפית קארי ולסדר בתבנית שרוצים.למעשה המנה מוכנה יש אפשרות להכין רוטב עגבניות ..ולהכניס לתנור.לטגן בצל חתוך עד להשכמה להוסיף כף פפריקה ו3 עגבניות טריות .

לשפוך על הכרוב ולהכניס לחצי שעה.

עוגת כרוב
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים