Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לגזור ולשמור
כל יום שישי אותה גברת בשינוי
מיליון וורסיות.
סיר קוטר תבנית – 26 / כוס מידה אוניברסלי.
תמיד לשמן את הסיר אם ע"י תרסיס או מריחת מרגרינה בנדיבות.

לבסיס הטורט:
6 ביצים מופרדות M
2 כוסות סוכר
1/3 כוס שמן
כוס שקד מולבן טחון
כוס ורבע קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס מים פושרים.
הכנת הטורט:
❤בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם כוס וחצי של סוכר
מקציפים עד שייווצר מרנג יציב.
❤ בקערה נוספת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים ווניל, שמן ומים ומערבבים, מוסיפים קמח, אבקת אפיה ואבקת שדקים ומערבבים, מקפלים את המרנג אל הבלילה השניה ב 3 פעימות עד לקבלת מסה אחידה, יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה
ואופים כ 35-40 דק' בחום של 170 מעלות.

לטורט תפוזים = ממירים את המים במיץ תפוזים, ומוסיפים כף גרידת תפוז דקה מאוד.
לטורט שוקולד = מוסיפים 2 כפות קקאו ו100 גרם שוקולד מריר מגורד.
לטורט קוקוס= ממירים את המים לחלב קוקוס ומוסיפים חצי כוס קוקוס יבש.
לטורט חלבה = ממיררים את המים בכוס חלב ומוסיפים 2 כפות גדודות של חלבה מפוררת
💖אפשר להוסיף כף של פירות מסוכרים /או
💖2 כפות שטוחות של אגוזי מלך קצוצים גס /או
💖אפשר להוסיף חצי כוס שבבי שוקולד,
להעשיר את העוגה בכל ארומה תמצית פרי וצבע ככל העולה על רצונכם
ממתינים לעוגה שתתקרר עוטפים ומכניבים למקרר
חיתוך עוגה מעוצבת מתבצע רק למחרת.
מסמנים עם קיסם כמה קומות רוצים
וחותכים עם חוט דנטלי במשיכה מהירה.
ממלאים בקצפות, מחיות, מליות, ריבות שוקולד,
מקטשים כיד הדמיון.

מתכוןמתכון