לרכיבים
1.1/2 שמנת צמחית
1/2 כוס קרם קוקוס
חבילה ועוד כף אינסטנט ווניל
1 גביע שמנת חמוצה
250 גרם גבינה לבנה
250 גרם פרו 20 טעם
פירות יער
כפית קורנפלור
1/2 כוס סוכר
גרד לימון
כף תפוז קפוא מרוכז
1/2 שקית גלטין
מומס בשתי כפות מים
2 מנגו קלופים פרוסים
דק
לתחתית הבסיס
עוגיות רכות טחונות
50-100 גרם חמאה
תמצית שקדים
אפשרות אחרת
פתי -בר טבולים
בכוס מים חמים עם
כפית נס קפה
להכנת הבסיס
תבנית מלבנית מרופדת
טובלים במהירות את הפתי בר ומניחים בתבנית ומהדקים. ומניחים בצד. מקציפים שמנת צמחית מוסיפים סוכר. ואחר בהדרגה את קרם הקוקוס
ממשיכים בהקצפה מורידים מהירות ומוסיפים את האינסטנט כפית קורנפלור
. את תערובת הגבינות
פרו 20. תמציות. רכז תפוז גרד לימון. מפסיקים מיקסר. ומערבלים במרית גם את הגלטין המומס את התערובת.
חלק מהתערובת שופכים על הבסיס. ומעליו שכבת מנגו אחידה . ועל המנגו בשכבה אחידה את החלק השני של הגבינות. שולחים למקפיא שעה ואחר מורידים למקרר
עוגה עולמית טעם של עוד