Share with:


חלבי

אופן הכנה

המצרכים בתבנית
קטנה קוטר 22

לבסיס:
3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף(180 מ')
3/4 כוס סוכר
1 ביצה L
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס חמאה מומסת או שמן
למילוי גבינה :
3 גבעי גבינה לבנה (750 גר)
3/4 כוס סוכר
2 כפות מלאות פודינג וניל
3 בצים שלמות
מעט גרידת לימון

אופן הכנה :
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורי
מהדקים היטב על תבנית אפייה .
הכנת המילוי:
בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים היטב לאיחוד.
יוצקים את הבלילה על שכבת הבצק .
מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך 50 דקות. או עד להזהבה נאה.
מצננים על השיש לחלוטין .

לציפוי העוגה :
250 מיל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
1 כף סוכר
מקציפים היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
מוסיפים לקצפת
2 כפות חלב מערבבים קלות
מורחים את הקצפת מעל העוגה .
מכניסים לקירור .

בהצלחה רבה ❤️ E.Z

עוגת גבינה מושלמת ללא הקצפה או הפרדת ביצים !_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

335 מתכונים